Mastercardkaarthouders krijgen toegang tot pre-sale tickets en voorkeursplaatsen voor de Europese tournee van Justin Timberlake

De zanger komt op zaterdag 3 augustus 2024 weer naar België

Waterloo, 26 februari 2024. Alle Mastercardkaarthouders (credit, prepaid en debit) [1] in België hebben vanaf morgen 27 februari 2024, 10.00 uur, 36 uur lang exclusieve toegang tot pre-sale tickets voor Justin Timberlake's show in het Antwerpse Sportpaleis in augustus.

Bovendien zijn er ook voorkeursplaatsen beschikbaar, vanaf 1 maart 2024 om 10.00 uur, voor enkel kaarthouders van een Mastercard creditcard. Zowel de pre-sale tickets als de voorkeursplaatsen zullen beschikbaar zijn via priceless.com/music.

Het is de eerste keer sinds 2018 dat de zanger terug in België optreedt, als onderdeel van zijn "Forget Tomorrow World Tour", met een optreden van slechts één avond in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 3 augustus 2024.

Henri Dewaerheijd, Country Manager Mastercard in België en Luxemburg zegt:
"We zijn verheugd om onze samenwerking met Live Nation in België officieel te lanceren met zo'n getalenteerde en wereldberoemde artiest. We zijn ervan overtuigd dat de voordelen die we Belgische Mastercardkaarthouders bieden hen in staat stellen om onvergetelijke muziekervaringen op te doen tijdens deze en nog veel meer live muziekconcerten deze zomer en daarna"

[1] Universele, particuliere of professionele betaalkaarten.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Mastercard Belux

Mastercard is een wereldwijd technologiebedrijf in de betalingssector. Onze missie is het verbinden en aandrijven van een inclusieve, digitale economie die iedereen, overal ten goede komt door transacties veilig, eenvoudig, slim en toegankelijk te maken. Met behulp van veilige gegevens en netwerken, partnerschappen en passie helpen onze innovaties en oplossingen individuen, financiële instellingen, overheden en bedrijven hun grootste potentieel te realiseren. Met connecties in meer dan 210 landen en gebieden bouwen we aan een duurzame wereld die priceless mogelijkheden biedt voor iedereen.